Νέα

5-4-2024Συμμετοχή μου με το έργο «Συνύπαρξη», στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας “The road not taken” που διοργάνωσε το iFocus.gr, στο πλαίσιο της 15ης PHOTOVISION 2024 & IMAGE+TECH Expo στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό Π. Φαλήρου» (Tae Kwon Do).

7-3-2024


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 6 Μαρτίου τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής αφιερωμένης στη Γυναίκα, την οποία διοργανώνει από τις 4 ως τις 8 Μαρτίου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης η Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης "Το Εργαστήρι".

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δήμητρα Κορμά Γκουτζιάνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν επαίνους για τη συμμετοχή τους στην εξαιρετική αυτή πολιτιστική διοργάνωση που με αφορμή και την αντίστοιχη Παγκόσμια Ημέρα στις 8 Μαρτίου, τίμησε τη Γυναίκα μέσω των καλλιτεχνικών-εικαστικών-λογοτεχνικών προσεγγίσεων των δημιουργών.

24-2-2024


Συμμετοχή μου με το έργο "Δελφοί" στην Έκθεση Ζωγραφικής αφιερωμένης στη Γυναίκα, την οποία διοργανώνει η Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης "Το Εργαστήρι" στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Σοφοκλή Βενιζέλου 100 & Μαρίνου Αντύπα) από τις 4 ως τις 8 Μαρτίου 2024.

13-11-2023


Μία συναρπαστική εβδομάδα συμπληρώθηκε χθες βράδυ. Η ατομική μου έκθεση φωτογραφίας και έργων τέχνης «Χειρο-φωτο-τεχνήματα» στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης ολοκλήρωσε τον κύκλο της, προσφέροντάς μου τεράστια χαρά και ικανοποίηση από την ανταπόκριση του κόσμου και τα σχόλια που έλαβα.


Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους με τίμησαν με την παρουσία τους, γνωστούς και αγνώστους. Η συμβολή του καθενός, από την πιο απλή κουβέντα ως την πιο εξειδικευμένη τεχνική-καλλιτεχνική παρατήρηση έχουν για μένα αξία ανεκτίμητη. Πάνω σε αυτή την διαδραστική σχέση με το κοινό μπαίνουν οι βάσεις για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν.


Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φίλους που ήμασταν από πριν ή που γίναμε τώρα, στην Υπεύθυνη Επικοινωνίας μου Αναστασία Πουλοπούλου και φυσικά στους εξαίρετους εργαζόμενους του Δήμου με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα όλες αυτές τις ημέρες.


Ήδη λύνουμε κάβους για τα επόμενα!

27-10-2023


Πρόσκληση εγκαινίων της ατομικής έκθεσης"Χειρο-φωτο-τεχνήματα"Κυριακή 5/11 στις 18:30


Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Ηλιούπολης

15-10-2023


Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας και Έργων Τέχνης"Χειρο-φωτο-τεχνήματα"Από Κυριακή 5/11 μέχρι και Κυριακή 12/11


Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Ηλιούπολης